Accueil 2018-02-09T10:48:07+00:00
Deuren openen
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ladbrokes Bikersland, dé afspraak voor motorfanaten

Op 17 en 18 maart verwelkomt het Circuit Jules Tacheny in Mettet de dertiende editie van Ladbrokes Bikersland, tot voor kort het Festival de la Moto. Méér dan 50 exposanten nemen deel aan dit evenement dat aan het begin van het seizoen dé afspraak is geworden voor de fans van gemotoriseerde tweewielers.

Zeg niet meer ‘Festival de la Moto’, maar zeg Ladbrokes Bikersland! Het evenement, dat dé afspraak is geworden voor de fans van gemotoriseerde tweewielers, verandert dit jaar niet alleen van naam maar ook van locatie. De editie 2018, een co-organisatie van Zelos en Mettet Motor, vindt op 17 en 18 maart voor de eerste maal plaats op het circuit Jules Tacheny in Mettet.

Concessiehouders, accessoiristen en specialisten in uitrusting voor de motor zijn present om op al je vragen te antwoorden. Testritten met de laatste modellen, een tentoonstelling van klassieke motoren, accessoires en uitrustingen, preparateurs en tuners, animaties voor iedereen…  Zet die datum nu al vast voor een 100% motorweekend op de site van het Circuit Jules Tacheny in Mettet.

Alle informatie over de exposanten komt hier in de komende weken beschikbaar, dus….stay tuned!

Fotogalerij – Editie 2017