Animaties

Geniet van de diverse animaties op Bihr Bikersland :

Stunt

Stunt

Kom het Suzuki Katana Stunt Team bewonderen. Steven, Tom en Kimberly geven verschillende shows met burn-outs, christ air’s, jesus walk’s, achteruit rijden en andere superstunts!

Bara

Initiaties met AWSR

De AWSR laten je het plezier van het motorrijden ontdekken. Leer de basistheorie en breng die direct in de praktijk.

61058895_2281437991939001_1345005584683892736_n

Concert K-Pax Bluesband

Opgericht in 2005, wijdt K-pax Bluesband  zijn muziek aan de blues uit de jaren 80. Rudy De marie, David Collu en Vincent Chassagne zullen blues, rock en jazzmelodieën brengen tot plezier van volwassenen et kinderen.

speedway

Speedway Demonstraties

Voor de allereerste keer organiseert het Circuit Jules Tacheny een demonstratie met Speedway motoren op de nieuwe Dirt Track piste. 8 Professionele piloten uit heel Europa

Dirt track

Dirt Track

Kom en probeer het nieuwe Dirt-Track circuit dat vorig jaar werd ingehuldigd te Mettet. Het is de gelegenheid om in het zadel van een TM SMX 300 cc tweetakt eens te proeven van die unieke motorsportdiscipline.

Gymkana

Gymkhana

De motorrijschool Liberté heeft een terrein met een moto-gymkhana-circuit waar bikers hun wendbaarheid met hun motorfiets kunnen testen. (Ook voor passagiers)

grimage

Grimage en Springkasteel

U snapte het al, Bikersland is er niet enkel voor de motorliefhebbers, maar ook voor hun familie. Opdat iedere bezoeker een leuke ervaring beleeft, zal er een heel weekend lang grimage voor de kinderen + een springkasteel ter beschikking staan in de paddock.