Animaties

Alle animaties worden betaald. Elk animatietoken kost €5/stuk. De prijs van de animaties wordt weergegeven bij de verschillende verkooppunten, evenals bij elke animatiestand.

kart bike

Kart Bike

Verbeter je rijtechniek met de Kart Bikes. Deze mini-motoren worden aangedreven door kleine 50 cc krachtbronnen met een vermogen van 6,2 pk. Een bijzonder veeleisende discipline waarin onze landgenoot Livio Loi excelleert.

Stunt

Stunt

Kom het Suzuki Katana Stunt Team bewonderen. Steven, Tom en Kimberly geven verschillende shows met burn-outs, christ air’s, jesus walk’s, achteruit rijden en andere superstunts!

Bara

Initiaties met Bara

De Bara-rijscholen laten je het plezier van het motorrijden ontdekken. Leer de basistheorie en breng die direct in de praktijk.

Oset

Oset

Elektrische aandrijving komt ook naar de motorsport. Laat je kinderen met de kleine elektrische Oset-trialmotoren in alle veiligheid het transportmiddel van morgen ontdekken.

Dirt track

Dirt Track

Kom en probeer het nieuwe Dirt-Track circuit dat vorig jaar werd ingehuldigd te Mettet. Het is de gelegenheid om in het zadel van een TM SMX 300 cc tweetakt eens te proeven van die unieke motorsportdiscipline.

Gymkana

Gymkhana

De motorrijschool Liberté heeft een veld met een moto-gymkhana-circuit waar bikers hun wendbaarheid met hun motorfiets kunnen testen. Ze kunnen ook als passagier een doop op het circuit maken om de sensaties van hypermanoeuvreerbaarheid te voelen.

speedway

Speedway Demonstraties

Voor de allereerste keer organiseert het Circuit Jules Tacheny een demonstratie met Speedway motoren op de nieuwe Dirt Track piste. 8 Professionele piloten uit heel Europa

grimage

Grimage en Springkasteel

U snapte het al, Bikersland is er niet enkel voor de motorliefhebbers, maar ook voor hun familie. Opdat iedere bezoeker een leuke ervaring beleeft, zal er een heel weekend lang grimage voor de kinderen + een springkasteel ter beschikking staan in de paddock.