Testritten

Breng je dromen binnen handbereik. Dat is het doel van Bikersland. Reserveer je testrit, gesp je helm vast en ontdek het Circuit Jules Tacheny en de wegen in de omgeving van Mettet in het zadel van motoren die je hart sneller doen kloppen.

De testritten zijn gratis! Enige vereisten: een geldig rijbewijs en je motoruitrusting. Enjoy the ride! Surf regelmatig naar deze pagina om de merken die motorfietsen beschikbaar stellen te ontdekken!

Lijst van de dealers:

Sprint race

Het permanente circuit biedt de organisatie de kans om Drag Races, of Sprint Races, zoals u wil, te voorzien over een afstand van 400m. De eerste over de finish-lijn na 400m, wint ! Alle Petrol Heads kunnen met hun eigen motor, ongeacht het type, deelnemen na inschrijving én betaling van 1 animatiejeton ter plaatse.
Nieuw dit jaar : Tijdens de Drag Race sessies kunt U zich ook meten met een getunede BMW race car.

Side Car Demonstraties

Heeft u ooit al een Side Car op hoge snelheid in actie gezien op een gesloten omloop ? Tijdens Bikersland kunt ernaar kijken, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit zelf te beleven. Bezoekers kunnen als passagier plaatsnemen in een Side Car om zelf enkele rondjes mee te snorren op het Circuit Jules Tacheny. Ontdek de sensatie in deze bolides waarvan de snelheid kan oplopen tot 200 km/u.

Inschrijvingen gebeuren ter plaatse tijdens het event.

Rondrit & Parade

Op zondagvoormiddag wordt er opnieuw een rondrit verzorgd door de motorclub Namur Chapter Belgium, de officiële Harley club die 10 jaar geleden werd opgericht. Er worden meer dan honderd kilometers afgewerkt terwijl gecertifieerde Road Captains instaan voor de begeleiding, in samenwerking met de lokale politiezones.

Om de rondrit in schoonheid af te sluiten, vormen alle motoren bij aankomst een défilé door de exporuimte van Bikersland, met als kers op de taart een finaal rondje op het circuit.

NO COLORS ALLOWED !