Testritten

Maak je dromen waar. Dat is het doel van Bihr Bikersland. Reserveer je testrit, gesp je helm vast en ontdek het Circuit Jules Tacheny en de wegen in de omgeving van Mettet in het zadel van motoren die je hart sneller doen kloppen.

Enige vereiste: een geldig rijbewijs, je motoruitrusting en een armband “Motortests” aanschaffen bij de ingang van Bihr Bikersland (10 €). Enjoy the ride! Surf regelmatig naar deze pagina om de merken die motorfietsen beschikbaar stellen te ontdekken!

Lijst van de dealers:

Sprint race

Het permanente circuit biedt de organisatie de kans om Drag Races, of Sprint Races, zoals u wil, te voorzien over een afstand van 400m. De eerste over de finish-lijn na 400m, wint ! Alle Petrol Heads kunnen met hun eigen motor, ongeacht het type, deelnemen na inschrijving én betaling van 1 animatiejeton ter plaatse.

Side Car Demonstraties

Heeft u ooit al een Side Car op hoge snelheid in actie gezien op een gesloten omloop ? Tijdens Bihr Bikersland kunt ernaar kijken, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit zelf te beleven. Bezoekers kunnen als passagier plaatsnemen in een Side Car om zelf enkele rondjes mee te snorren op het Circuit Jules Tacheny. Ontdek de sensatie in deze bolides waarvan de snelheid kan oplopen tot 200 km/u.

Inschrijvingen gebeuren ter plaatse tijdens het event.

Motorrit & Parade

Het team van Bihr Bikersland biedt u dit jaar een nieuwe, onvertegelijke rit aan. Alle informatie is binnenkort beschikbaar.

NO COLORS ALLOWED !